Blankenberge

Er is altijd iets te beleven...

We helpen u graag verder met al uw vragen, uitstapjes, reservaties voor de saunabowling, enz. 
Aan de receptie hangt steeds een kalender met alle activiteiten.

Wandeltips in Blankenberge:

Fietstips in Blankenberge

Evenementenkalender Blankenberge

Een hapje en een drankje in Blankenberge

U kunt een gidsbeurt reserveren voor een maritieme, een art-nouveau wandeling of een algemene stadswandeling. Het hotel bevindt zich op enkele minuten van het Leopoldpark: kidkarting, kidplay in de zandspeeltuin, 3 tennisvelden, minigolf, snookergolf en crazygolf – authentieke recreatie in het centrum van ons ‘steedje’. 

Wilt u een vleugje geschiedenis van deze vissersstad opsnuiven? Dan is er het Belle Epoquecentrum of het maritiem’ Scutemuseum’.
Het hotel bestaat reeds 100 jaar – een traditie in gastvrijheid. Uw vakantie is belangrijk voor u en voor ons. We doen er alles aan dat u zich goed voelt bij ons in Hotel José.

Happy Trip

Voordelig reisaanbod

Wil jij goedkoop naar Blankenberge komen?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die hotel José aanbiedt bij de reservatie van uw overnachting.  Voor slechts 9,8 euro per persoon reis je heen en terug naar het station van Blankenberge (kinderen -12jr reizen gratis). 

Boek daarom hier je overnachting en je ontvangt van ons je kortingscodes.

Boek hier

Hier ter plaatse hoef je de auto geen moment te missen. Wij hebben tram- of bustickets ter beschikking voor slechts 1,40 euro (normaal 3 euro). En er is rond Hotel José nog veel meer aanwezig om je een heerlijke vakantie te bezorgen.

Meer tips en info

Voor de durvers is er het Serpentarium: spinnen, slangen en hagedissen …In het Sealife centrum kun je ook altijd veel bijleren en de zeehonden vindt iedereen toch schattig? Misschien wil je wel peter of meter worden van een vondeling? 

In het hotel hebben we fiets- en wandelroutekaarten die u kunt lenen en we hebben een (1) garage voor het veilig stallen van fietsen en moto’s. Best op voorhand meedelen.

Het casino bevindt zich aan het einde van de straat – durf je een gokje wagen? Of een concert of toneelvoorstelling meepikken? 

Vanaf de paasvakantie wordt het strand omgetoverd in een aaneenschakeling van hippe terrasjes – soms met live dj of met een zwoel muziekje op de achtergrond.  De cocktails smaken er nog zo lekker in de warme avondzon. Voor de sportievelingen is er de O’Neillbeachclub. Daar kun je afspreken om te gaan kiten of kajakken op zee, te golf-surfen of wakeboarden. In augustus wordt er zelfs een echte skipiste opgezet. De skateboarders komen er dan pas echt aan hun trekken. 

Wat zeker ook de moeite van het bezoeken waard is zijn de nabijgelegen natuurgebieden De Uitkerkse polder’ en ‘De Fonteintjes’. De Uitkerkse polder is een uitgestrekt polderlandschap van meer dan 1400 ha dat een mooi beeld geeft van hoe de kustpolders er honderd(en) jaren geleden uitzagen; de ‘Fonteintjes’ is een smalle duinengordel met 3 meren die gevuld worden door een zoetwaterbel die onder de duinen zit; uniek hier zijn de duizenden orchideeën die in mei en juni  de duingraslanden paars kleuren.
 

Reserveer een kamer

Beste prijzen
Beveiligde verbinding via Cubilis