Blankenberge

Er is altijd iets te beleven...

We helpen u graag verder met al uw vragen, uitstapjes, reservaties voor de saunabowling, enz. 
 

Wandeltips in Blankenberge:

Fietstips in Blankenberge

Evenementenkalender Blankenberge

U kunt een gidsbeurt reserveren voor een maritieme, een art-nouveau wandeling of een algemene stadswandeling.

Het hotel bevindt zich op enkele minuten van het Leopoldpark: kidkarting, kidplay in de zandspeeltuin, 3 tennisvelden, minigolf, snookergolf en crazygolf – authentieke recreatie in het centrum van ons ‘steedje’. 

Wilt u een vleugje geschiedenis van deze vissersstad opsnuiven? Dan is er het Belle Epoquecentrum of het maritiem’ Scutemuseum’. Huisje van Majutte is een aanrader

Parkeren: Van de tweede week van juli tot de voorlaatste week van augustus kun je heel voordelig terecht op de speelplaats van het St Pieterscollege (Weststraat 86). Daar houden ze altijd plaatsen voor ons vrij – ook als er een bordje volzet staat.Wil je op voorhand een plaats reserveren contacteer hen dan via: parkingreservatie@gmail.com

In juli en augustus wordt onze straat een voetgangerszone, dwz niet meer met de auto bereikbaar na 10h ‘s morgens.

Op de Markt niet parkeren op vrijdagmorgen tot 14h. Vanaf mei tot september ook niet op maandagmorgen tot 14h want dan is er markt.

Op het stadsplan kun je de grote parkings gemakkelijk terugvinden. De parking aan de Van Maerlantstraat is onze aanrader voor een goede prijs.

Er is ook een overdekte autostaanplaats te huur: 20€.

Happy Trip

Voordelig reisaanbod

Wil jij goedkoop naar Blankenberge komen?  Profiteer van het supervoordelig treintarief die hotel José aanbiedt bij de reservatie van uw overnachting.  Voor slechts 9,8 euro per persoon reis je heen en terug naar het station van Blankenberge (kinderen -12jr reizen gratis). 

Boek daarom hier je overnachting en je ontvangt van ons je kortingscodes.

Boek hier

Hier ter plaatse hoef je de auto geen moment te missen. Wij hebben tram- of bustickets ter beschikking voor slechts 1,40 euro (normaal 3 euro). En er is rond Hotel José nog veel meer aanwezig om je een heerlijke vakantie te bezorgen.

Meer tips en info

Reserveer een kamer

Beste prijzen
Beveiligde verbinding via Cubilis