eropuit met de kids

Sea Life

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien, beruchte piranha’s, het zeepaardjes kweekprogramma tot een prachtige zeeschildpad met een beperking.

Koop je tickets best op voorhand op https://www.visitsealife.com/blankenberge/tickets/

Zeebos

Het Zeebos is een wandelbos op een boogscheut van het strand. Een deel van het bos werd ingericht als speelbos met een grote hangbrug en allerlei andere avontuurlijke hindernissen. Door het domein loopt een fietspad dat aansluit op de kustfietsroute tussen Blankenberge en Zeebrugge. Ook de Vogelkijkhut is zeker de moeite waard. Van daaruit heb je een weids uitzicht op de polder die naast het Zeebos ligt. Laat je verrassen door de vele vogels die je in het vizier krijgt.

Ontdek meer over het Zeebos: https://www.west-vlaanderen.be/domeinen/zeebos

Mini- en CrazyGolf

In het Leopoldpark vind je allerlei leuke activiteiten. Minigolf is er een van. Op elk van de 2 heel verschillende golfbanen speel je 18 holes. De MiniGolf is eerder klassiek, met vele hindernissen, tussen bloemen en rotsblokken. Bij de CrazyGolf mag het allemaal wat gekker. Kronkelende banen en knotsgekke hindernissen. Ideaal voor zij die graag eens buiten de paadjes treden.

Ontdek het Leopoldspark: https://www.visit-blankenberge.be/leopoldpark

Lustige Velodroom

De Lustige Velodroom bevind zich net naast de Blankenbergse Pier. Op de ovale houten piste kan je rondjes rijden met atypische fietsen. Een fiets met een autostuur, of eentje waarmee je achteruit moet trappen... het zijn maar 2 van de vele voorbeelden.

Meer over de Lustige Velodroom: https://www.visit-blankenberge.be/lustige-velodroom

Op stap met Belle - voor kids

 

 

Ga samen met Belle op zoek naar de mooie schatten uit de belle époque in de straten van Blankenberge. In 2008 is Belle ontstaan uit de golven van de zee om het mooie belle-époque-erfgoed te beschermen en te koesteren. Want er is toch zoveel moois te zien in Blankenberge!

Tijdens de zoektocht krijg je via enkele QR-codes tips om de tocht tot een goed einde te brengen.

Het boekje met de zoektocht is gratis te verkrijgen in het Belle Epoque Centrum of in het Infopunt Toerisme tijdens de openingsuren.

Breng je na de zoektocht nog een bezoekje aan het Belle Epoque Centrum?
Tickets kan je reserveren via www.belleepoquecentrum.be/tickets.
Op vertoon van je zoektocht, krijg je een leuk geschenkje!

Reserveer een kamer

Beste prijzen
Beveiligde verbinding via Cubilis